Top

Matador broedmachine

  • Matador broedmachine
236,00
per stuk

Hoe werkt de Matador Volautomatische broedmachine

Deze geweldige motorbroedmachine die reeds meer dan 15 jaar op de markt is en in grote aantallen is verkocht in Europa (o.a. Denemarken, Finland en Duitsland).
Mond-op-mondreclame is vaak een reden op deze machine te kopen vanwege de goede broedresultaten. Watervogels en normaal moeilijk uit te broeden soorten geven de beste resultaten in deze broedmachine.

Technische informatie over de Matador Broedmachine
De thermostaat is elektronisch en is zeer nauwkeurig door de proportionele regeling. Deze zorgt ervoor dat door stroompulsen van minder dan een seconde de temperatuur zeer nauwkeurig op de gewenste temperatuur blijft! Een supernauwkeurige digitale thermometer zorgt voor een perfecte aflezing van de temperatuur die zowel in Fahrenheit als in Celsius kan geschieden. Met de fles bovenop de broedmachine kunt u traploos de luchtvochtigheid regelen. Een eenvoudige hygrometer zorgt voor de juiste vocht-indicatie. Tijdens het broeden kunt u voor de beste uitkomst resultaten de eieren het beste minimaal 2 keer per dag keren. Het keren van de eieren gaat met deze uit volautomatisch uitvoering automatisch wat inhoud dat de eieren elk uur automatisch gekeerd worden. 3 Dagen voor de uitkomst dag stopt u  het keren en verhoogt u de lucht vochtigheid tot 60-70% . Vanaf dat moment is het wachten op het uitkomen van de kuikens!
 

Broedcapaciteit van de Matador Broedmachine:

A) 21 ganzeneieren (max. diameter 64 mm)
B) 36 kalkoeneneieren (max. diameter 49 mm)
C) 50 kippeneieren (max. diameter 43 mm)
D) 66-77 dwerghoendereieren/fazanteneieren (max. diameter 37 mm)
E) 130 kwarteleieren (max. diameter 29 mm)